Info Operasi Bibir Sumbing Gratis 22 Desember 2012 di Banyuwangi

Kanggo dulur-dulur ring Banyuwangi, nawi riko duwe dulur, tonggo, kenalan hang labene suwing (BIBIR SUMBING), acak warahen lan omongono kadung arep ono OPERASI LAMBE SUWING GRATIS alias SING KATHIK MBAYAR….!!!!

Carane riko kongkon daftar nang PUSKESMAS yang parek nang umahe dewek-dewek, ngomongo kepingin milu OPERASI BIBIR SUMBING GRATIS. Utowo kadung riko kober, tulung potrekno aju k
irimen nang email: taufik.andro@yahoo.com (Kepala RSUD Blambangan) lengkap ambi keterangan arane calon pasien, umur lan alamat umahe.

Rencana Kegiatan Sosial BANYUWANGI BEBAS BIBIR SUMBING iki, arep dianakaken tanggal 22 sampek 23 Desember 2012 ring RSUD Balambangan Jl. Istiqlal Banyuwangi.

Ayo dulur njaluk tulung bantuane kanggo mujudaken BANYUWANGI SING ONO LAMBE SUWING…..Iki Pegawean Bareng Bareng Dinas Kesehatan Pemkab Banyuwangi ambi Dulur-Dulur IKAWANGI ring Jawa Timur.

Sumber